Livion

Tervetuloa

Livion on ohjelmistotalo. Hyödyntämällä huippuosaajia ja moderneja teknologioita, toteutamme asiakkaillemme ratkaisuja kaikenlaisiin tarpeisiin. Lopputuloksena on usein web-, mobiili-, tietokanta- tai pilvisovellus. Kommunikaatiotuotteemme sekä teollinen internet- ja asioiden internet-ratkaisumme yhdistävät laitteet sovelluksiin ja sovellukset järjestelmiin saumattomiksi kokonaisratkaisuiksi. Kattavimmissa projekteissamme asiakas saa tarvittaessa ratkaisut myös automaatio-, elektroniikka- ja sähkösuunnittelutarpeisiin kumppaniverkostomme kautta.

Rekrytointi

Kokeneilla ja samaan aikaan innostuneilla huippuasiantuntijoilla saadaan aikaan hienoja asioita. Livionin henkilöstöllä on kokemusta keskimäärin yli 10 vuoden ajalta. Tuona aikana olemme toteuttaneet menestyksekkäästi ratkaisuja aina yhden henkilön yrityksistä maailman johtaville brändeille. Liity joukkoomme lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen rekry@livion.fi

Palvelut

Tuotekehitys ja projektointi

Olemme kokeneita ja motivoituneita alamme toimijoita ja kanssamme pääsee vauhtiin jo pelkän idean pohjalta. Voimme ottaa kokonais- tai osavastuun projektista ja hoitaa osaamiset projektin kaikkiin vaiheisiin ja rooleihin, oli tarvetta sitten mobiiligurulle, käyttöliittymäsuunnittelijalle, tietokanta-asiantuntijalle, html5-velholle tai projektinvetäjälle.

Teollinen internet & IoT

Teollinen internet, asioiden internet (IoT) ja koneiden välinen tietoliikenne (M2M). Teemme turvalliset sovellusratkaisut kattaen koko informaatioketjun seurantakohteista loppukäyttäjälle asti. Valitsemme sopivat teknologiat yhdistääksemme anturit ja laitteet ulkopuolisiin järjestelmiin, pilveen tai paikalliseen ohjaukseen. Sovellukset voivat hoitaa monitorointia, ohjausta, ennakoivia toimia ja optimointia. Datan seulonta ja koostaminen olennaiseksi informaatioksi synnyttää oivalluksia ja uusia liiketoimintamalleja.

Internet- ja mobiilisovelluskehitys

Toteutamme sovelluksia sopimuksen mukaan parhailla tarkoituksenmukaisilla teknologioilla. Tukemiamme selaimia ovat esimerkiksi Chrome, Firefox, Internet Explorer, Opera ja Safari. Mobiilisovelluksia tuotamme iOS-, Android-, Windows- ja Qt-käyttöjärjestelmiin.

Full stack development

Front end, back end ja suunnittelun kaikki vaiheet. Teemme käyttäjäystävällisiä skaalautuvia selain- ja mobiilisovelluksia eri laite- ja käyttöjärjestelmäympäristöihin. Huomioimme tarkkaan modernit teknologiat, käytettävyyden ja käyttötarkoituksen. Teemme myös korkean suorituskyvyn back end ratkaisut, jotka kommunikoivat eri palvelujen, rajapintojen ja tietokantojen kanssa.

Viihteelliset sovellukset

Teemme selainpohjaisia hyöty- ja viihdepelejä, sekä multimediasovelluksia sopimuksen mukaan.

Toimialat

Kiinteistöautomaatio

Livion Connect -tuotteemme avulla pystymme yhdistämään kiinteistöihin liittyvät mittaukset, ohjaukset ja monitoroinnit yhdeksi kokonaisuudeksi. Kontrollointi voi tapahtua paikallisesti tai pilvessä - suorana tai etänä. Toimitamme ratkaisuja OEM-laitevalmistajille, teknologiayrityksille ja rakennusyrityksille.

Logistiikka ja meriteollisuus

Toiminnanohjauksen monitorointiin ja raportointiin liittyviä ratkaisujamme voidaan käyttää suoraan ja etänä. Toteutamme myös kohdennettuja tiedonkeruujärjestelmiä. Osaamistamme hyödyntävät OEM-laitevalmistajat, teknologiayritykset ja varustamot.

Energia ja sähkö

Suoraan tai etänä käytettävät viestintään, toiminnanohjaukseen ja ympäristöön liittyvät monitorointi-, ohjaus- ja raportointiratkaisut onnistuvat Livion Connect-tuotteemme avulla. Räätälöimme ratkaisuja asiakkaidemme erityistarpeiden mukaan energiateollisuudelle ja OEM-laitevalmistajille.

Viihde ja media

Teemme hyötypelejä, joita voi käyttää selainpohjaisina tai ladata mobiililaitteisiin sovelluksina. Olemme myös toteuttaneet julkaisualustoja. Asiakkaitamme ovat media- ja teknologiayritykset, mainostoimistot, julkishallinnot ja yleishyödylliset organisaatiot.

Tuotantoteollisuus

Toimitamme toiminnanohjaukseen ja tuotantoympäristöihin liittyviä järjestelmiä helpottamaan prosessien seurantaa, ohjausta ja raportointia. Usein Livion Connect -tuotteemme on näihin tarpeisiin paras ratkaisu, mutta teemme myös räätälöityjä sovelluksia ja autamme asiakkaitamme heidän olemassaolevien järjestelmien uudistuksessa. Ratkaisujamme hyödyntävät esimerkiksi OEM-laitevalmistajat, teknologiayritykset ja tuotantotehtaat.

Terveydenhuolto ja hyvinvointi

Toteutamme sovelluksia, jotka liittyvät terveydenhuolto ja sairaanhoitojärjestelmiin. Asiakkaitamme ovat alan kunnalliset ja yksityiset toimijat sekä laitevalmistajat. Monitorointi, ohjaus ja raportointi onnistuu paikallisesti ja pilvessä esimerkiksi Livion Connect -tuotteemme avulla. Toimitamme myös interaktiivisia internet-sovelluksia informaation hallintaan helpottamaan kommunikaatiota palveluntarjoajan ja käyttäjien välillä.

Ympäristö ja cleantech

Toiminnanohjaukseen ja tuotantoympäristöön liittyvät ratkaisut onnistuvat Livion Connect -tuotteemme avulla. Toteutamme myös informaation koontiin ja jakamiseen moderneja internet-sovelluksia OEM-laitevalmistajille ja alan teollisuudelle.

Partnereita & asiakkaita

ALMA, Asennustiimi, Attracs, Beamex, Centria, Creamedia, Eniro, Ekorosk, Eleca, Fidelix, Freeport Cobalt, FSM Group, HUR, Idean Enterprises, Jake Rakennus Bygg, Kielikone, Kiuru, Kokkolan Energia, Kokkolan kaupunki, Kruunupyyn Sähkölaitos, LST, Neusoft, NSA Yhtiöt, Ouman, Raisoft, Tieto, Valio...

Tuotteet

Livion Connect

Livion Connect on tietoturvallinen turvallinen ohjelmistoympäristö, joka kytkee laitteet, käyttöliittymät ja backend-palvelut toisiinsa reaaliajassa. Se mahdollistaa laitteiden etäkäytön liittämällä ne pilveen, josta ne ovat saavutettavissa alustariippumattomien web-sovellusten kautta. Livion Connectin vahvuuksia ovat skaalautuvuus ja muokattavuus. Se kykenee yhdistymään myös muihin palveluihin ja tietokantoihin.

Livion Connect on Livionin vastaus kasvavaan kysyntään teollisen internetin ja asioiden internetin maailmassa. Sen ovat valinneet jo useat alansa huippuyritykset kasvattamaan heidän kilpailukykyään. Ota yhteyttä ja keskustellaan miten Livion Connect voisi auttaa sinun liiketoimintaasi.

Katso lisätietoja

Livion maailmalla

Owl Invasion

Owl Invasion on uusi mobiilipeli jossa pöllöjen taika ja retro-pelaaminen yhdistyy kokemukseen josta kaikki voivat nauttia.

Katso

Kiuru

Terveydenhuoltoalan sisällönhallintajärjestelmä, joka kytkeytyy asiakkaan intranettiin ja julkisiin sivustoihin pitäen informaation ajan tasalla.

Katso

JS1k

Toinen sija kansainvälisessä JS1k JavaScript-koodauskilpailussa demolla "Highway at Night"

Katso

Yhteystiedot

Pääkonttori

Livion Oy
Rantakatu 7
67100 Kokkola
Finland

Postiosoite

Livion Oy
PL 10
67101 Kokkola

Sähköposti

etunimi.sukunimi@livion.fi

Asko Lamminen

Toimitusjohtaja, Pietarsaari

  +358 400 919 351

Timo Huttunen

Johtaja, Tuotteiden kehitys ja ratkaisut, Oulu

  +358 40 544 3458

Pasi Harju

Teknologiajohtaja, Oulu

  +358 40 543 1905

Jani Ylikangas

Kehitysjohtaja, Kokkola

  +358 400 851 846

Henri Keski-Sikkilä

Johtaja, Ohjelmistopalvelut, Kokkola

  +358 50 438 4171